Breaking news: Match tomorrow and Virat Kohli’s withdrawal today; Rahul Dravid’s announcement

Breaking news: Match tomorrow and Virat Kohli’s withdrawal today; Rahul Dravid’s announcement-

India vs Afghanistan 1st T20I : Ahead of the first Twenty20 match against Afghanistan, big news is coming out. From this series, Rohit Sharma and Virat Kohli were to return to India’s Twenty20 team after 14 months. But, head coach Rahul Dravid announced that Virat Kohli has withdrawn from the first match tomorrow and today. Therefore, Dravid also said that Rohit and Yashasvi Jaiswal will open in tomorrow’s match.

Rohit and Virat have not played an international Twenty20 match since the Twenty20 World Cup 2022. But he was to make a comeback for the Twenty20 series against Afghanistan. Rohit Sharma has returned to lead the Twenty20 team after 14 months. Hardik Pandya and Suryakumar Yadav have to miss this series due to injuries. Rituraj Gaikwad will also not play in the Twenty20 series due to this reason. But, in the press conference held today, Dravid said that due to personal reasons, Virat will not play in the first match. But, he will play in the second and third matches. Both Rohit and Yashasvi will open.

Read Also – New Zealand v Bangladesh -The second T20 match was washed away after 11 overs due to persistent rain.

Virat Kohli’s daughter Wamika’s second birthday is on January 11 and perhaps that’s why he decided not to play in the first match.

Indian Team – Rohit Sharma (captain), Shubman Gill, Yashasvi Jaiswal, Virat Kohli. Tilak Verma, Rinku Singh, Jitesh Sharma, Sanju Samson, Shivam Dubey, Washington Sundar, Akshar Patel, Ravi Bishnoi, Kuldeep Yadav, Arshdeep Singh, Avesh Khan, Mukesh Kumar.

Afghanistan – Ibrahim Zadran (captain), Rahmatullah Gurbaz, Hashamtullah Zazai, Ibrahim Alikhil, Rahmat Shah, Mohammad Nabi, N. Zadran, K. Janat, A. Omarzai, S. Ashraf, M. Rahman, F. Farooqui, F. Malik, Naveen Ul Haq, N. Ahmed, M. Salem, Q Ahmed, Gulbadin Naeeb, Rashid Khan.

IND vs AFG TimeTable
January 11 – Mohali, from 7 PM onwards
14th January – Indore, from 7 PM onwards
January 17 – Bangalore, from 7 pm onwards

SportTiger.in Hindi Devider

ब्रेकिंग न्यूज़: मैच कल और विराट कोहली का आज हटना; राहुल द्रविड़ का ऐलान

भारत बनाम अफगानिस्तान पहला टी20I: अफगानिस्तान के खिलाफ पहले ट्वेंटी20 मैच से पहले बड़ी खबर सामने आ रही है। इस सीरीज से रोहित शर्मा और विराट कोहली की 14 महीने बाद भारत की ट्वेंटी20 टीम में वापसी होनी थी. लेकिन, मुख्य कोच राहुल द्रविड़ ने घोषणा की कि विराट कोहली कल और आज के पहले मैच से हट गये हैं. इसलिए द्रविड़ ने ये भी कहा कि कल के मैच में रोहित और यशस्वी जयसवाल ओपनिंग करेंगे.

रोहित और विराट ने ट्वेंटी-20 विश्व कप 2022 के बाद से कोई अंतरराष्ट्रीय ट्वेंटी-20 मैच नहीं खेला है। लेकिन उन्हें अफगानिस्तान के खिलाफ ट्वेंटी-20 सीरीज के लिए वापसी करनी थी। रोहित शर्मा 14 महीने बाद ट्वेंटी-20 टीम की कप्तानी के लिए लौट आए हैं। हार्दिक पंड्या और सूर्यकुमार यादव को चोट के कारण इस सीरीज से बाहर होना पड़ा है. ऋतुराज गायकवाड़ भी इसी वजह से ट्वेंटी-20 सीरीज में नहीं खेलेंगे. लेकिन, आज हुई प्रेस कॉन्फ्रेंस में द्रविड़ ने कहा कि निजी कारणों से विराट पहले मैच में नहीं खेलेंगे. लेकिन, वह दूसरे और तीसरे मैच में खेलेंगे. रोहित और यशस्वी दोनों ओपनिंग करेंगे.

विराट कोहली की बेटी वामिका का दूसरा जन्मदिन 11 जनवरी को है और शायद इसीलिए उन्होंने पहले मैच में नहीं खेलने का फैसला किया।

भारतीय टीम – रोहित शर्मा (कप्तान), शुबमन गिल, यशस्वी जयसवाल, विराट कोहली। तिलक वर्मा, रिंकू सिंह, जितेश शर्मा, संजू सैमसन, शिवम दुबे, वॉशिंगटन सुंदर, अक्षर पटेल, रवि बिश्नोई, कुलदीप यादव, अर्शदीप सिंह, अवेश खान, मुकेश कुमार।

अफगानिस्तान – इब्राहिम जादरान (कप्तान), रहमतुल्लाह गुरबाज, हशमतुल्ला जजई, इब्राहिम अलीखिल, रहमत शाह, मोहम्मद नबी, एन जादरान, के जनात, ए उमरजई, एस अशरफ, एम रहमान, एफ फारूकी, एफ मलिक , नवीन उल हक, एन. अहमद, एम. सलेम, क्यू अहमद, गुलबदीन नईब, राशिद खान।

IND बनाम AFG टाइमटेबल
11 जनवरी-मोहाली, शाम 7 बजे से
14 जनवरी – इंदौर, शाम 7 बजे से
17 जनवरी- बेंगलुरु, शाम 7 बजे से

2 thoughts on “Breaking news: Match tomorrow and Virat Kohli’s withdrawal today; Rahul Dravid’s announcement”

Leave a Comment